Word onderdeel van iets groots bij Evonik Antwerpen

Mensen | Bouw mee aan de toekomst met innovatie en expertise

Stap binnen in de wereld van Evonik Antwerpen, waar je niet alleen een loopbaan vindt, maar een 'drive' om bij te dragen aan iets dat verder reikt dan het individu. Hier ben je niet zomaar een werknemer, je bent een essentieel onderdeel van een groter geheel, een team dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen die de wereld ten goede komen. Bij Evonik Antwerpen krijg je de kans om je stempel te drukken op de toekomst, terwijl je werkt in een omgeving die jouw groei en welzijn centraal stelt.

Jouw voordelen   |   Een pakket zo uniek als jij   

Bij Evonik Antwerpen begrijpen we dat jouw behoeften uniek zijn. Daarom gaan we verder dan een aantrekkelijk salaris en bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze pensioenregeling zorgt voor een zorgeloze toekomst, terwijl ons gezondheidszorgplan en onze verzekeringsopties jou en je gezin de nodige gemoedsrust bieden.

Met ons flexibele cafetariaplan kun je zelf kiezen welke voordelen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen, waardoor je een op maat gemaakt voordeelpakket krijgt dat echt bij jou past.

Jouw toekomst in eigen handen   |   Leren & Ontwikkelen

Bij Evonik Antwerpen is jouw professionele ontwikkeling een prioriteit. We bieden een breed scala aan leer- en ontwikkelingsprogramma's die jouw talenten maximaal benutten en je helpen om het beste uit je carrière te halen. Of je nu je vaardigheden wilt aanscherpen, nieuwe competenties wilt verwerven of je leiderschapspotentieel wilt ontdekken, wij hebben de middelen en de ondersteuning om je ambities te realiseren.

Jouw werkomgeving   |   Waar werk en privé in harmonie zijn

Een gezonde balans tussen werk en privé is essentieel voor jouw welzijn. Daarom zetten we ons in voor een werkomgeving die deze balans ondersteunt. Met flexibele werktijden en een begripvolle bedrijfscultuur kan je rekenen op de ruimte om je leven buiten het werk te koesteren.

Ons heerlijke bedrijfsrestaurant biedt dagelijks verse en voedzame maaltijden, zodat je energiek en gefocust blijft.

Bovendien zorgt ons georganiseerd busvervoer voor een stressvrije en duurzame manier om van en naar het werk te reizen.

Jouw salaris   |   Een beloning die Jouw waarde weerspiegelt

Bij Evonik Antwerpen wordt jouw harde werk en toewijding erkend en beloond met een competitief totaalbeloningspakket. 

Sluit je aan bij Evonik Antwerpen en word onderdeel van een organisatie die jouw groei en welzijn vooropstelt. Samen kunnen we grootse dingen bereiken en een positieve impact maken op de wereld. Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de mogelijkheden bij Evonik Antwerpen en bouw met ons aan een veelbelovende toekomst.