#Technologymatters - Waarde creëren door technologisch leiderschap

Onze experts op het gebied van procestechnologie, engineering en procesveiligheid ontwikkelen en implementeren proactief innovatieve productietechnologie en veilige processen. Process Technology & Engineering is internationaal geïntegreerd en biedt zo efficiënte oplossingen gedurende de gehele levenscyclus van industriële installaties om toegevoegde waarde te creëren in het hele concern.

Of het nu gaat om basisdisciplines in de procestechniek, de ontwikkeling van technologieën en productiemethoden of de optimalisatie van productieprocessen, Process Technology vindt zeker innovatieve oplossingen. Van het eerste projectidee tot de uitvoering van complexe investeringsprojecten, Engineering optimaliseert processen en garandeert een professionele projectuitvoering - binnen termijn en budget. De afdeling Process Safety is verantwoordelijk voor de werking van de installaties volgens de geldende wettelijke voorschriften, concernrichtlijnen en de stand van de techniek, en maakt daarbij gebruik van de meest economische benadering door het afwegen van alle conforme opties. Het wereldwijde netwerk van experts van de Business Line biedt uitgebreide lokale knowhow en levert een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid door middel van evaluaties, advies en technologische ontwikkelingen.

De partners vertrouwen op de flexibele en veelzijdige teams van experts van Process Technology & Engineering om hun projecten en bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Process Technology & Engineering rekruteert, kwalificeert en ontwikkelt voortdurend ingenieurs voor Evonik om de diversiteit als succesfactor op lange termijn te behouden.