Specialty chemicals

Operationele divisies

Onze concernstructuur is consequent afgestemd op onze operationele activiteiten. De motor van ons bedrijf bestaat uit de vijf divisies met hun business lines.

Specialty Additives

De divisie Specialty Additives combineert de business van hoogwaardige additieven en veelzijdige crosslinkers. Kleine input - groot effect: Zo maken onze specialiteiten het verschil, want eindproducten worden waardevoller, duurzamer, energiezuiniger en in veel opzichten gewoonweg beter.

Nutrition & Care

In de nieuwe divisie Nutrition & Care draait alles om het welzijn van de mens - om gezondheid en levenskwaliteit. Alle producten worden direct op of in mensen of dieren gebruikt. Het zijn functionele werkzame stoffen, niet alleen maar materialen.

SMART MATERIALS

De divisie Smart Materials levert hoogwaardige materialen voor milieuvriendelijke en energiezuinige systemen voor de auto-industrie, verven, coatings, lijmen, de bouwsector en vele andere sectoren.

Performance Materials

De altijd jonge klassiekers van de divisie Performance Materials staan voor producten en technologie├źn die we voortdurend verbeteren. Ze vormen de basis voor vele moderne toepassingen, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, voeding, geneesmiddelen of kunststoffen.

Technology & Infrastructure

De divisie Technology & Infrastructure bundelt expertise in alle aspecten van de chemische productie en stimuleert innovatie en digitalisering in de productieomgeving.