Business Line

Interface & Performance

Face-to-Face Performance

Specialiteiten voor industriële markten

De business line Interface & Performance biedt oleochemische en silicone-gebaseerde specialiteiten aan verschillende industriële markten. Naast chemische structuren richten onze oplossingen zich op interface-eigenschappen voor een breed scala aan toepassingen.

Onze geavanceerde additieven en bindmiddelen stellen onze klanten in staat om unieke eigenschappen of aantrekkelijke prijs/prestatie-verhoudingen te bereiken. Zelfs kleine hoeveelheden van onze producten kunnen de efficiëntie van industriële productieprocessen aanzienlijk verhogen.

.

BREAK-THRU® (en)

Speciale bevochtigers, dispergeermiddelen, emulgatoren en antischuimmiddelen voor gebruik in additieven voor tankmengsels en pesticideformuleringen.

Construction Chemicals (en)

Waterafstotende middelen voor droge mortel en beton, alsook antischuimmiddelen en luchtinsluitingen voor de bescherming van gebouwen en constructies.

Industrial Applications (en)

Oppervlakte-actieve producten en chemische bouwstenen voor formulering, voor direct gebruik en voor chemische synthese.

Metalworking Fluids (en)

Antischuimmiddelen, emulgatoren en corrosieremmers voor metaalbewerkings-vloeistoffen, metaalreinigers en dieselbrandstof.

Plastic Additives (en)

Speciale additieven voor masterbatches en compositieen zoals antikras- en dispergeer-additieven, geurabsorptiemiddelen en antistatische middelen.

Polymer Dispersions (en)

Antischuimmidelen, bevochtigers en verdikkingsmiddelen voor de productie, verwerking en toepassing van PVC, polymeerdispersies en kleefstoffen.

Solutions for Adhesives

Additieven, prestatieverbeteraars, geselecteerde bindmiddelsystemen en basismaterialen die markt- en toepassingsgerichte oplossingen bieden voor optimale prestaties en verwerking van lijmen en afdichtingsmiddelen.

TEGO® RC Silicones (en)

Stralingsuithardende siliconen (vrije radicalen en kationen) voor beschermende films in hygiëneproducten, etiketten en tapes.

Textile Auxiliaries (en)

Speciale weekmakers voor textielafwerking, antischuimmiddelen, additieven voor spinafwerking, emulgatoren en schuimmiddelen voor de textielindustrie.

Tissue Additives (en)

Speciale ontharders/debonders voor weefsel- en pluizenpulp, geschikt voor toepassingen met een nat uiteinde, spuiten of converteren, evenals ontstoffingsboosters voor pulpontschuimers.