SPECIALTY ADDITIVES

Business Lines

De divisie Specialty Additives combineert de business van hoogwaardige additieven en veelzijdige crosslinkers. Kleine input - groot effect: Zo maken onze specialiteiten het verschil, want eindproducten worden waardevoller, duurzamer, energiezuiniger en in veel opzichten gewoonweg beter.

COATING ADDITIVES

De business line Coating Additives biedt haar klanten optimale oplossingen op het gebied van verven, coatings en drukinkten en ondersteunt hen bij de productie van duurzame coatings. De wereldberoemde merken zijn ACEMATT®, AEROSIL®, SURFYNOL®, en TEGO®.

Comfort & Insulation

Wij ontwikkelen op maat gemaakte additieven voor de productie en optimalisatie van zowel harde als flexibele schuimen. Daarnaast bieden we onze klanten een uitstekende technische ondersteuning en oplossingen die essentieel zijn voor de productie van polyurethaanschuim.

Interface & Performance

Wij produceren oleochemische en op siliconen gebaseerde specialiteitn voor diverse industriële markten. We creëren toegevoegde waarde voor onze klanten door hoogwaardige producten en een uitstekende service.

CROSSLINKERS

De business line Crosslinkers is de pionier op het gebied van isoforonchemie en biedt een verscheidenheid aan producten voor epoxy- en polyurethaantoepassingen onder één dak - of het nu gaat om basisaminen, isocyanaatmonomeren, polyisocyanaten of geformuleerde epoxy verharders.

OIL ADDITIVES

De business line Oil Additives focust zich op twee kerncompetenties – smeeradditieven en speciale methacrylaten. De afdeling Lubricant Additives ontwikkelt technologieën voor additieven en basisoliën die het brandstofverbruik, de stromingsefficiëntie en de productiviteit verbeteren, terwijl speciale methacrylaten een portfolio van meer dan 40 speciale methacrylaten hebben voor uiteenlopende toepassingen.

SPECIALTY ADDTIVES op het web