Waar Veiligheid, Kwaliteit en Milieu samenkomen

Veiligheid, Gezondheid, Milieu | Wie zijn we?

Bij Evonik Antwerpen begrijpen we dat de kern van ons succes ligt in de harmonieuze integratie van veiligheid, kwaliteit en milieu - de drie pijlers die samen onze VKM-afdeling vormen. Deze afdeling is niet alleen essentieel voor onze bedrijfsvoering, maar ook voor het waarborgen van een verantwoorde en duurzame toekomst.

Veiligheid, Kwaliteit en Milieu: een onlosmakelijke drievuldigheid
Veiligheid is onze prioriteit, kwaliteit ons kenmerk en zorg voor het milieu onze verantwoordelijkheid. Deze drie elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. In onze VKM-afdeling hanteren we een geïntegreerde benadering om ervoor te zorgen dat elk aspect hand in hand gaat met het andere, resulterend in een veilige, hoogwaardige en milieubewuste bedrijfsvoering.

Onze toewijding aan uitmuntendheid
Door middel van ons geïntegreerd VKM-zorgsysteem, dat in lijn is met de hoogste ISO-normen, beheersen we de risico's die gepaard gaan met onze bedrijfsactiviteiten. Dit stelt ons in staat om niet alleen te voldoen aan de wettelijke eisen, maar ook om onze processen en dienstverlening continu te verbeteren.

Samenwerking en innovatie
De verschillende diensten binnen onze VKM-afdeling werken intensief samen om te zorgen voor een naadloze integratie van veiligheid, kwaliteit en milieu in al onze thema's. Door deze samenwerking en onze toewijding aan zorgvuldig handelen zetten we ons in voor continue verbetering en innovatie.