Be Part of Something Special

Mensen | Wij maken deel uit van iets speciaals

Bij Evonik werken we op het raakvlak van de belangrijkste technologieën en industrieën. Of het nu gaat om gezonde voeding, klimaatvriendelijke mobiliteit of groene energie ... onze speciaalchemie maakt het leven van mensen beter, vandaag en morgen. En dit omdat we in elke taak, hoe klein ook, het potentieel en de kans zien om met onze producten een beslissend verschil te maken. Voor de maatschappij, voor onze planeet. Al meer dan honderd jaar vormen innovaties van Evonik de basis voor innovaties op tal van andere gebieden. Wereldwijd ondersteunen we toonaangevende bedrijven bij de ontwikkeling van producten die nog duurzamer, efficiënter en betrouwbaarder zijn. Dit pad van continue verbetering zullen we ook in de toekomst blijven volgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat succes niet 'alleen' tot stand komt, maar wel door een verscheidenheid aan ideeën én teamwork. Of het nu gaat om wetenschappers of ingenieurs, starters of ervaren professionals, of het nu gaat om productie of IT ... we motiveren elkaar, hoe groot de uitdaging ook is. We willen samen antwoorden vinden op belangrijke vragen. Wat als? Waarom niet? Alleen zo kunnen we onze creativiteit ten volle benutten. Zo blijven we nieuwe dingen ontdekken, en kunnen we verandering stimuleren. 

Ontdek onze identiteit als werkgever

Voelbare impact om trots op te zijn

Ons werk heeft een bijzondere impact. Omdat onze producten en oplossingen uniek zijn en het leven van miljoenen mensen op duizend verschillende manieren beter maken.

Onbegrensd potentieel

We stellen geen grenzen aan het potentieel van onze medewerkers, we moedigen het aan. Diversiteit is onze drijfveer, complexiteit maakt ons nieuwsgierig. Openheid in ons denken opent nieuwe deuren.

Gesteund, gezien en gehoord

Bij Evonik wordt niemand aan zijn lot overgelaten bij het zoeken naar oplossingen. Bij ons krijg je steun, waardering en aandacht.