Search

Operationele segmenten

speciaalchemie


Evonik is één van de wereldmarktleiders in speciaalchemie. In onze strategie voor duurzame waardecreatie staan winstgevende groei, efficiëntie en waarden centraal. We richten ons op belangrijke megatrends, vooral gezondheid, voeding, efficiënte hulpbronnen en globalisering.


Familie-beim-Fruehstueck-edited-by-LuL-p6417182f
Nutrition & Care

Dit segment produceert speciaalchemicaliën, die vooral hun toepassing vinden in consumptiegoederen voor dagelijks gebruik, in dierenvoeding en gezondheidsproducten.

meer
2009_jan_14_21Innobroschuere_28_jpg___CB-060509EVO-009406
Resource Efficiency

Dit segment biedt milieuvriendelijke en energie-efficiënte systeemoplossingen, vooral voor de auto-industrie, de verf- en lakindustrie en de bouwsector.

meer
P1600199_EPM-360Keyvisual-1_Erweitert_4000x3000
Performance Materials

De kern van het segment Performance Materials is de productie van polymere materialen en tussenproducten, hoofdzakelijk voor de rubber- en plastiekindustrie.

meer
TI_Folienausschnitt
Technology & Infrastructure

Als onderdeel van het segment Services bundelt Technology & Infrastructure alle technologische en infrastructuurdiensten van Evonik in één geheel. Zo worden interne en externe klanten op hun groeipad ondersteund door betrouwbare diensten en innovatieve technologieën.

meer