Antwerpen

Algemene publicaties 2020

Lees hier artikels m.b.t. Evonik Antwerpen uit algemene of externe publicaties.

Chemie- en farmasector houdt zich staande

JOBAT.BE | 30 OKTOBER 2020

We Are Chemistry, het jaarlijkse jobevent voor de chemie-, farma- en kunststoffenindustrie, moest vanwege de coronamaatregelen tot twee keer toe worden geannuleerd. Geen kans om potentiƫle kandidaten te ontmoeten of zich als bedrijf in de kijker te zetten dus. Om een keer de temperatuur te meten en te kijken hoe het de chemiebedrijven in deze bijzondere tijden vergaat, zette POM Antwerpen een rondetafelgesprek met een aantal vertegenwoordigers uit de sector op.

"Volwaardige eigen brandweerploeg is beter getraind"

Maintenance Magazine | September 2020

Maintenance Magazine bracht een artikel over de voor- en nadelen van een eigen bedrijfsbrandweer en hoe de mensen en het materiaal in staat van paraatheid gehouden worden. Tom De Coster, chef van het Evonik-brandweerkorps, komt in dit artikel aan het woord, onder meer over de zin van een interne brandweerploeg en de gedrevenheid van zijn team.

Een "zachte" en circulaire oplossing

Maintenance Magazine | September 2020

In het kader van de circulaire economie komt laserreinigen stilaan op de voorgrond. Deze manier om industriƫle vervuiling te verwijderen produceert immers geen bijkomend afval. Senna Palinckx, werkvoorbereider, en Danny Erreweyaert, chef communicatie en facilities, deelden hun ervaringen met laserreinigen met een redacteur van Maintenance Magazine.