Services

Technology & Infrastructure

Wij geven onze klanten wereldwijd de kracht om te groeien.

Technology & Infrastructure ziet zichzelf als betrouwbare partner die in het belang van de klant denkt en handelt. Met de drie pijlers kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid samen met zo'n 12.500 medewerkers zorgt Technology & Infrastructure ervoor dat hun klanten uit de chemische industrie zich kunnen concentreren op hun core business. Momenteel is Technology & Infrastructure al aanwezig in dertien vestigingen in Duitsland en in Antwerpen (België) en biedt haar diensten aan heel wat vestigingen wereldwijd aan.

Een goede service wordt geleverd door mensen voor mensen. Voor Technology & Infrastructure betekent dit: luisteren, aanwezig zijn en vragen stellen. Wat beweegt klanten? Hoe kunnen we hen sterker maken? Deze vragen zijn essentieel om de lokale business van onze klanten te verzekeren en hun globale groei te ondersteunen. Onze duidelijke belofte van dienstverlening en focus op het succes van de klant vat Technology & Infrastructure als volgt samen: Efficiëntie, Technologie, Innovatie: Wij geven onze klanten wereldwijd de kracht om te groeien.

Klanten kunnen genieten van een totaalaanpak uit één hand. Synergiën, efficiënte methoden, standaardisering en procesoptimalisatie spelen hierbij een belangrijke rol. De dienstverlener wil zichzelf en zijn producten continu verder ontwikkelen.

Met kennis van zaken, technische expertise en creativiteit biedt Technology & Infrastructure het platform voor de oplossingen van morgen.

Een sterk team over de grenzen van vestigingen en regio’s heen is een actieve en strategische servicepartner voor zijn klanten. Transparante diensten en vertrouwen vormen de basis voor een samenwerking op lange termijn.

Terwijl Technology & Infrastructure zorgt voor het site management, utilities, logistiek, technische diensten, afvalverwerking, procestechniek en engineering, kunnen de klanten zich op hun core business concentreren.

Meer informatie

Meer informatie vindt u terug op de website van Evonik Technology & Infrastructure GmbH.