Smart Materials

Business Lines

Op weg naar een efficiënter gebruik van hulpbronnen zoeken hele industrieën naar manieren om zichzelf opnieuw uit te vinden. De divisie Smart Materials heeft het antwoord.

Smart Materials op het web

Active Oxygens

Evonik is één van de belangrijkste leveranciers van waterstofperoxide, met productiesites in alle werelddelen. Wij zijn de innovatieve leider op het gebied van hoogwaardige producten, technologieën en diensten en bieden meer dan een eeuw aan wereldwijde ervaring.

Catalysts

De nr. 1 op het gebied van waardecreatie in de chemische industrie. Wij hebben de expertise om de kracht van de katalyse te ontketenen. Accelerating your Chemistry© – wij kunnen u helpen om nieuwe processen te ontwikkelen met op maat gemaakte katalysatoren van Evonik om het energie- en grondstoffenverbruik te verminderen.

Coating & Adhesive Resins

Als leverancier van oplossingen biedt de business line Coating & Adhesive Resins een breed scala aan op maat gemaakte polymeren voor diverse toepassingen in de coating- en kleefstoffenindustrie.

High Performance Polymers

Inzicht in de uitdagingen is een voorwaarde voor het vinden van de juiste oplossing. De business line hecht dan ook bijzonder veel belang aan een nauwe samenwerking met haar klanten om gezamenlijk op maat gemaakte systeemoplossingen te ontwikkelen met haar hoogwaardige polymeren en afgeleide producten zoals compounds, vezels, schuimen, poeders, membranen.

Silanes

Silanen zijn een essentiële grondstof voor verschillende industrieën. Ze zijn onmisbaar voor de productie van halfgeleiders en optische vezels. Als hoogwaardige additieven wijzigen ze de oppervlakte-eigenschappen van anorganische deeltjes, polymeren en harsen. In de combinatie met silica's hebben rubbersilanen een revolutie teweeggebracht in de productie van energiebesparende banden voor auto's.

Silica

Deeltjesontwerp is de technische kerncompetentie van de business line Silica . Met deze knowhow helpen de experts om de producten van hun klanten in zeer uiteenlopende sectoren van binnenuit te verbeteren Daarvoor hebben ze het juiste en diepgaande inzicht in de behoeften van hun klanten en de gerelateerde markten. Ze kunnen dan ook terecht zeggen: "Inside, to get it right."

Smart Materials op het web