Onze operationele divisies

Evonik | De motor van ons bedrijf

Onze bedrijfsstructuur is consequent afgestemd op onze operationele activiteiten. De motor van ons bedrijf bestaat uit vijf divisies met hun business lines.

Specialty Additives

De divisie Specialty Additives combineert de business van hoogwaardige additieven en veelzijdige crosslinkers. Kleine hoeveelheid - groot effect: Dit is hoe onze specialiteiten het verschil maken, voor eindproducten die waardevoller, duurzamer, energiezuiniger en in veel opzichten gewoon beter worden.

Nutrition & Care

In de divisie Nutrition & Care draait alles om het welzijn van de mens - om gezondheid en levenskwaliteit. Alle producten worden direct op of in mensen of dieren gebruikt. Het zijn functionele werkzame werkstoffen, niet alleen maar materialen.

Smart Materials

De divisie Smart Materials levert hoogwaardige materialen voor milieuvriendelijke en energiezuinige systemen voor de auto-industrie, verven, coatings, kleefstoffen, de bouwsector en vele andere sectoren.

Performance Materials

De eeuwig jonge klassiekers van de divisie Performance Materials staan voor producten en technologieën die we voortdurend verbeteren. Ze vormen de basis voor veel moderne toepassingen, bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit, voeding, geneesmiddelen of kunststoffen.

Technology & Infrastructure

De divisie Technology & Infrastructure bundelt expertise in alle aspecten van de chemische productie en stimuleert innovatie en digitalisering in de productieomgeving.