Videoboodschap van de Sint

Dat Sinterklaas dit jaar voor de camera staat in plaats van tussen de kinderen van onze medewerkers, is wel even wennen. Het contact met de medewerkers en hun familie, maar vooral het enthousiasme van de kinderen vind de Sint altijd heel leuk. Aanwezig zijn op het Sinterklaasfeest van Evonik is met stip één van zijn hoogtepunten als hij in ons land is, en dat kan nu jammer genoeg niet door corona.

Maar we maken er het beste van ... Sinterklaas kwam samen met Meetpiet naar Evonik om een leuke videoboodschap voor jullie op te nemen.

En wat met de cadeautjes?

De Sint maakte samen met onze afgevaardigd bestuurder, Ivan Pelgrims, de afspraak om dit jaar de welverdiende cadeautjes aan de kinderen te bezorgen via hun mama's en papa's. De geschenken zullen daarom de komende dagen door Meetpiet en zijn helpers in alle afdelingen/eenheden afgeleverd worden. Ieder geschenk bevat duidelijk de naam en het personeelsnummer van de mama of papa die bij Evonik werkt.

Sint, piet en de baas wensen onze kinderen veel speel- en smulplezier toe. Maar als het even kan, hoopt Sinterklaas volgend jaar natuurlijk weer op een mooi Evonik-feest!

Kleuren jullie graag?

Teken, kleur of knutsel dan snel je werkje in elkaar, maak er een foto van en stuur deze naar info-antwerpen@evonik.com. Zo kunnen we alle werkjes aan de Sint bezorgen.

Groetjes van Sint en Meetpiet, en veel speelplezier!