#BEYOND FOOTBALL

Wij staan achter Borussia Dortmund

Evonik en Borussia Dortmund hebben al zeker één ding gemeen: ze gaan over grenzen heen.

Als toonaangevende onderneming in speciaalchemie overschrijden wij de grenzen van de traditionele chemie door vakgebieden en perspectieven met elkaar te verbinden - in chemie, biotechnologie, fysica en materiaalkunde, maar ook in disciplines buiten de natuurwetenschappen. We gaan ook verder dan chemie omdat onze business niet in de eerste plaats draait om het produceren van chemische producten, maar om het ontwikkelen van duurzame oplossingen samen met onze partners. Als onderdeel van onze dagelijkse activiteiten stimuleren wij creativiteit, passie, teamgeest en diversiteit - niet alleen in het labo, maar ook op het voetbalveld.

Wij zijn een trotse partner van de traditierijke voetbalclub Borussia Dortmund, een team waarmee wij niet alleen de liefde voor het voetbal delen, maar ook de ambitie om topprestaties te leveren. Vanuit die gemeenschappelijke basis streven we naar één doel - nog beter worden. Elke dag opnieuw. Al sinds het seizoen 2007/2008.

Vanaf het seizoen 2020/2021 steunen wij Borussia Dortmund als hoofdsponsor in de internationale wedstrijden en alle Duitse bekerwedstrijden.

Meer informatie kan je terugvinden op de corporate website.